Riihimäen toisen parin sämpylät ovat valmiit.
Kotkan parin Valtteri Peltonen pyörittää lihapyöryköitä tottunein ottein.
Reetta Hynninen (Hamina) tarkastaa sämpylät vielä ennen uuniin laittoa.
Etualalla Reetta valmistaa kerroskiisseliä.
Ria Turunen ja Lilja Sykiäinen (Jyväskylä) vaikuttavat ilmeisen tyytyväisiltä kiisseliinsä.
Anniina Mikkola (Riihimäki) on myös aloittanut työskentelyn.
Ria laittaa kerroskiisselikulhoja valmiiksi.
Maiju Rintala ja Katariina Närhi (Riihimäki) lieden ääressä.
Riihimäen Anniina Mikkola ja Rosita Teiksala.
Jyväskylän Kaisa Korvenpää kaataa marjoja kattilaan.
Omavalvonta on tärkeää. Tässä mitataan lihapyöryköiden lämpötiloja.
Ruoan maistelua. Kuvassa Krista Bycking ja Reetta Hynninen, Hamina.
Reetta ja Krista pitävät hauskaa ruokaa laittaessa, vaikka kilpailu on kovaa.
Myös Maijun ja Katariinan keittiössä tehdään lihapyöryköitä.
Jyväskylän Kaisa Korvenpää ja Elisa Matero.
Rosita Teiksala (Riihimäki) kuumentaa maitoa.
Elisa ja Kaisa tekevät saumatonta yhteistyötä.
Anniina kilpailun tuoksinnassa.
Jyväskylän D-joukkueen lihapullat odottavat esillepanoa.
Anniina etualalla, taustalla kilpailuavustajia.
Rosita työn touhussa.
Petra Puhakainen
Tiedottajaharjoittelija
Kommentit