Tänään on siis lähes kaikilla kilpailijoillamme tosi kyseessä. Kisa alkaa Riikkaa ja Nooraa lukuunottamatta aamulla klo 9:00. Suurtalouskokkityttöjen kisa on vasta huomenna, tosin hekin käyvät tänään tutustumassa kisakeittiöön. Pieniä ongelmia on ollut. Miikka piti toissayönä/eilen vatsataudin. Toivottavasti tänään aamulla näemme terveen miehen kisapaikalla. Eilen vielä suoritimme viimeisiä hienosäätöjä. Kondiittoreille hankittiin oikeanlaista kermaa, pintakäsittelijät harjoittelivat juttuja joita näkivät lajialueella ja tietokonemiehet tutustuivat huoneessaan uuteen D-linkin WLAN purkkiin. Varmasti kaikki muutkin kilpailijat ovat mielessään käyneet tehtäviä läpi. Tuossa vain muutama esimerkki. 

Tänään on valmentajille pahin päivä odottaa.  Vielä emme tiedä mitään miten järjestelyt sujuvat, minkälaisia tehtäviä on tulossa, onko harjoiteltu oikeita asioita yms. Eka päivän pisteiden jälkeen tiedämme vähän kilpailun tasosta. Tosin täytyy muistaa että palkinnot jaetaan torstaina. Tiistain tuloksista ei pidä innostua eikä lannistua kenenkään. Ekan päivän jälkeen on vain kaikille helpompaa jatkaa kaksi seuraavaa päivää tutuilla kuvioilla.

Aamupalalla näin Laineen Arin, joten T9- joukkueetkin ovat saapuneet Ouluun. Ekamolaisten bussikin starttailee näitä aikoja kohti kisapaikkaa. Viimeistään huomenna kannustus on sitten kohdallaan.

Tässä vaiheessa toivotetaankin onnea ja menestystä kaikille kilpailijoille. Toivotaan että peli on rehellistä ja tasapuolista kaikille.

Yritän pitää blogin lukijoita ajantasalla pitkin päivää Ouluhallilta, mutta pieni pelko verkkoyhteyksien toimivuudesta on olemassa. Jos kuvat ei tule niin yritetään tarinoilla kuvailla tunnelmia.

T:Mikko Kojo