Menestyksekäs Ekamon kisajoukkue kävi yhdessä nauttimassa iltaruokaa. Samalla annoimme Etelä-Saimaan toimittajalle puhelinhaastattelun, joten kotiväki saa aamukahvipöytään luettavaa.

Koko joukkueen kisaajat olivat iloisella mielellä omista suorituksistaan. Kaikki pystyivät hyviin suorituksiin viimeisinä kisapäivinä ja siitä täytyy olla ylpeä sijoituksesta riippumatta. 

Itse en tiennyt mihin lupauduin, kun joku (Timo Sihvo ja Vesa Markkanen) ehdottelivat Oulun Taitajasta blogin kirjoittelua. Oma hommansa tässäkin, mutta toivon että tämä on palvellut niitä jotka ovat meidän kisaamisesta kiinnostuneita. Blogin laskurit kertovat että lukijamäärät ovat nousseet koko ajan. Nyt ikäväksenne täytyy ilmoittaa että tämä on viimeinen kirjoitus Oulusta. Katsotaan onko blogi seuraavan kerran hengissä joulukuussa Lissabonin Euroskillsissä. Mikkosen Teemu on tänään julkistettu Suomen yhdeksi edustajaksi tietokoneissa ja verkoissa.

Huomenna aamulla joukkue nousee aamiaiselle 6:30, joten kisaajat eivät vielä huomenna saa olla aamulla rauhassa. Etelä-Karjalaan ehdimme juhimaan vapun aattoa illaksi.

Loppukevennys on K-18 tavaraa, joten alaikäiset lopettaa lukemisen tässä:

Ylen toimittaja soitti tänään palkintojen jaon aikaan ja aloitti puhelun : "xxx, Yle hei, Onnittelut kullistanne." Tässä kohtaa naistoimittaja hiljeni ja älysi varmaan sanoneensa jotain pöhköä. Pienen köhimisen jälkeen jatkoi juttua muutamalla kysymyksellä. No, eipä kukaan minulle ennen ole noin sanonut. Kulta sana toiminee parhaiten yksikkömuodossa. ;-))  Onneksi ei oltu radion eetterissä.

Kiitos ja kuulemiin.

 

T:Mikko Kojo, vt joukkueenjohtaja, Teemu Mikkosen valmentaja ja blogin hämmentäjä.