Niin se vaan vierähti pitkä päivä taitaja9 loppukilpailussa.

Kimpisen joukkue kisaohjeen mukaisessa valmiusasennossa toisen alkuerän startissa.

 

Vuoksenniskan joukkue toisen alkuerän ensimmäisessä tehtäväpisteessä.

 

Molempien joukkueiden tie päättyi toiseen alkuerään. Etelä-Karjalan joukkueiden heikoksi lenkiksi osoittautui puutavaran määrämittaan sahaaminen, mikä ei yrityksistä huolimatta onnistunut lattialla. Yleisemmin ihmetystä herätti kisassa kaksi kertaa mukana ollut syömäpuikoilla pikkutavaroiden siirtely.

Kimpisen ja Vuoksenniskan koulujen jo syksyllä alkanut valmentautuminen päättyi pieneen pettymykseen loppusijoituksen jäädessä puolenvälin tietämille:

Kisat olivat mukavat ja tunnelma aivan loistava. Reissu mielestäni on ollut aivan mahtava mutta 18. sija 36 joukkueesta oli edes jonkun näkönen sijoitus mielestäni,mutta harmiittaahan se kun ei voittoa imatralle saatu. Ville (Vuoksenniskalta)

Ennen finaalia myös huoltajaopettaja kirjoitti muutaman sanan:

Nyt kun suurimmat tunteen palot ovat rauhoittuneet, uskaltaa kirjoittaa. Tämä on ollut todella upeaa sekä nuorille että meille huoltajille. Tunnelma on katossa ja finaali lähestyy. Toivottavasti finaalitehtävät ovat riittävän haastavia ja paras joukkue voittaa. AMISTA EI VOI RIITTÄVÄSTI KIITTÄÄ, ETTÄ HE TARJOSIVAT MEILLE TÄMÄN ELÄMYKSEN! Satu T-S, Vuoksenniskan huoltaja

 

Kaikenkaikkiaan kisa oli vauhdikas show. Lavalla tapahtui kokoajan ja juontajat saivat yleisön mukaan menoon. Kesken finaalin koko esiintymislavalta hävisi sähköt ja kilpailu jouduttiin keskeyttämään, mutta vain hetkeksi. Liedon keskuskoulun joukkue Senni ja pojat vei kisassa voiton ja moposkootterit omiin koteihinsa. Tämä kisa oli näkemisen arvoinen kokemus! Ehkä ensi vuonna Kuopiossa nähdään yleisössäkin enemmän Etelä-Karjalaisia kannustajia!

 

Kisaterveisin,

Nora