Kilpailun tiukin kisapäivä menossa. Mitään virallisia tuloksia mistään lajista ei eilisen jälkeen ole, mutta alustavia tunnustelua on tehty lajialueiden läheisyydessä.

Verkkosivujen tuottamisessa Toni oli varsin luottavainen omaan tekemiseen.

 

Tietokoneissa ja verkoissa päivä alkoi siitä mihin se eilen päättyi. Eli pahin mahdollinen tehtävä tuli vastaan. Onneksi jaossa oli max 10 pistettä. Nyt mennään Linux- tehtävää ja se on hiukka tutumpaa juttua. 

 

Mekatroniikassa pojat kertoivat että tämän päivän tehtävä hoituu. Luotetaan siihen.
EDIT 15:42  Kävin jututtamassa päätuomaria ja hän kertoi että kaikki joukkueet ovat löytäneet sen tavan toteuttaa tehtävän mitä hän on ajatellut, PAITSI YKSI. Ekamon pojat kuulemma ovat keksineet helpomman, nopeamman ja halvemman tavan. Tehtävänä on kääntää kuljettimella oleva kappale. Muut käyttävät "kättä, joka tarttuu kappaleeseen" ja pojilla on kuljettimen päässä pneumaattinen sylinteri, joka "neppaa" kappaleen ympäri kuin kolikon. Joonas huikkasi että jos se toimii niin he patentoivat menetelmän ;-) Toivotaan että homma pelaa loppuun asti.

 

Kondiittorityttöjen työtä on ilo katsella. Lauran ja Hennan työ näyttää sujuvalta ja tuotokset upeilta. 

 

Annin työskentelykin näyttää hyvältä ja maalattu seinä suoralta. Tarkempaan analyysiin ei allekirjoittaneen ammattitaito riitä. 

 

Koneenasennuksesta kuuluu hiukka huonoa. Miikan alkuviikon vatsatauti on puhjennut uudelleen. Mies käyttää tauot lepäämiseen, mutta jatkaa sinnikkäästi suoritusta vaikeuksista huolimatta.

 

TaitajaPlussan suurtalouskokit Noora ja Riikka ovat päässeet töihin. Valmentaja Anneli taitaa jännittää eniten. Hän seuraa kisaa selin. Tuloksia on luvassa jo alkuillasta.

 

T:Mikko