Järjestäjät päivittävät virallisia välituloksia nettiin. Alla linkki:

http://www.taitaja2010.fi/fi/lajit/vaelitulokset

Opiskelijoiden ja valmentajien mietteitä päivän kulusta on kuunneltu. Kukaan ei ole ainakaan siipi maassa omasta suorituksestaan.

Teemu Mikkonen kuvaili omaa päiväänsä tietokoneet ja verkot lajissa suraavasti: "Ei mennyt hirvittävän hyvin, eikä oikein huonosti." Valmentajana tulkitsen asiaa niin että parannettavaa jäi mutta pitää olla tyytyväinen siihen mitä tehtiin.
EDIT klo 20:55, TEEMU JOHTAA! Eli olemme tyytytyväisiä, vaikka parannettavaa jäikin.

Vengasahon Markku kertoili kondiittorityttöjen Laura Neuvosen ja Henna Taposen tehneen hienoa työtä, mutta tuloksia ei ole vielä saatavilla. Omasta mielestä tyttöjen kakut olivat todella upeita ja aina kun ohi menin oli meidän tyttöjen työtä seuraamassa suurin yleisö. Eli epävirallisen yleisökilpailun voitto meille ;-))

Mekatroniikan pojat Joonas Nuolijoki ja Tomi Summanen olivat erittäin tyytyväisiä päivän tulokseen. Valmentaja Erkki Kaskinen piti parhaana sitä että työskentelyssä ei näkynyt minkäänlaista hermoilua.
EDIT klo 21:30 Poimin tähän Summasen Tomin kommentoinnin kaikkien näkyville: "Päivän toinen tehtävä jäi kesken, joten ollaan Joonaksen kanssa ensimmäisen päivän päättyessä johtoasemissa (2,5 pisteen erolla toisena tulevaan)" HYVÄ POJAT!!!!

Kallion Veikko kommentoi Talonpojan Annin työtä maalauksessa ja tapetoinnissa siten että kaikki ne työt jotka tänään piti tehdä tuli tehtyä. Lajin tulokset vaikuttivat erittäin tasaisilta ja mitään ei ole ratkennut. Anni sijalla 7 ja matkaa esim pronssiin noin 1,3 pistettä. Hyvä Anni!

Hiltusen Mika valmentajana ja Toni Soininen kisaajana eivät osanneet arvailla sijoitustaan verkkosivujen tuottamisessa. Ko. lajissa vertailua vaikeuttaa kilpailijoiden oman työn järjestely. Samoja tehtäviä voidaan tehdä eri päivinä, joten vasta loppuarviointi on täysin vertailukelpoinen.
EDIT klo 20:02, TONI JOHDOSSA !!!!

Toni Ouluhallin pihalla.

Miika Laari ja valmentaja Rauno Nikkilä eivät käyttäneet energiaa tämän päivän tuloksen spekulointiin, vaan miettivät jo kuvioita ja työtapoja huomista varten.

Tässä mietteitä ja lyhyitä kommentteja tältä päivältä. 

T:Mikko Kojo